Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


S.P. Boltjes, Lieshout: 'De wet is de wet maar toch...'

S.P. Boltjes, Lieshout: 'De wet moet worden nageleefd. Dat vindt men in Nederland. Als men een (ere) staatsburgerschap van een ander land aanvaardt of je in krijgsdienst van een ander land begeeft verspeelt men daarbij het Nederlandse staatsburgerschap. Eigen schuld dikke bult. Wet is wet. Kennelijk wordt er ook zo over gedacht wanneer een ondernemer – in deze de heer Jacques Roomans- wegens verdienste een ere-staatsburgerschap in Nigeria krijgt aangeboden en dit uit vrees voor een mogelijke belediging van de plaatselijke autoriteiten niet kan weigeren. Daarentegen wonen er in Nederland veel (niet westerse) allochtonen die wel twee nationaliteiten bezitten: die van hun land van herkomst en de Nederlandse. Bovendien kunnen Nederlandse jihadi’s die in het Midden-Oosten in vreemde krijgsdienst hebben gevochten ook zonder problemen met behoud van het Nederlandse staatsburgerschap terug keren. Wie het snapt mag het zeggen. Of heeft dit soms te maken met het politiek-correct denken van onze overheid?'

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X