Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Scheepvaart- en Transportcollege wint Havenbeeld 2013

De jaarlijkse stimuleringsprijs Havenbeeld is maandagavond gewonnen door de nieuwe vestiging van het Scheepvaart- en Transportcollege (STC) aan de Waalhaven Zuidzijde in Rotterdam. Minister Melanie Schultz van Haegen reikte de prijs uit tijdens het Jaardiner van Deltalinqs, de belangenbehartiger van bedrijven in de Rotterdamse haven. Het in april 2012 opgeleverde gebouw aan de Anthony Fokkerweg biedt op ca. 7.500 m² vloeroppervlakte onderdak aan MBO- en VMBO-afdelingen van het STC. Naast het STC had de jury uit de inzendingen voor 2013 ook nieuwe gebouwen van E.ON en Cargotec genomineerd voor de prijs.

Juryrapport
Voor het Havenbeeld heeft een jury gekozen uit een lijst van veertien inzendingen. Het juryrapport stelt onder andere dat de STC-vestiging laat zien hoe een opleidingslocatie door vormgeving en kleurgebruik zich kan onderscheiden van haar omgeving. Het ontwerp van DP6 Architectuurstudio toont een aantrekkelijke open structuur met een logische verbinding tussen binnen en buiten. De jury bestond uit Hans Smits, (toen nog) president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam, architect Jan Benthem, Albert Thissen, directeur Hapag Lloyd en Cees-Jan Asselbergs, directeur Deltalinqs.

Vierde Havenbeeld
Het Havenbedrijf Rotterdam heeft het Havenbeeld in 2009 ingesteld om aandacht te vestigen op het belang van de beeldkwaliteit in de haven. Ondernemers die een bijdrage leveren aan het gezicht van de haven maken kans op deze prijs. Eerdere winnaars waren Euromax, Santas en BP.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X