Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederlanders steunen besluit om minder gas te winnen

80 Procent van de Nederlanders is het eens met het besluit van het kabinet om minder aardgas te gaan winnen in Groningen. Dat blijk uit een enquête van DVJ Insights in opdracht van RTL Nieuws onder ruim 800 Nederlanders. Uit het onderzoek wordt ook duidelijk dat Nederlanders die buiten de Randstad wonen, zich tekort voelen gedaan door de overheid. 72 procent van hen vindt dat de overheid zich te veel richt alleen op de Randstad. Er is niet alleen maar steun voor de Groningers: 30 procent van de ondervraagden vindt dat de Groningers te veel zeuren over de problemen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X