Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Scheiden straks mogelijk bij burgerlijke stand

Staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) komt met wetgeving die het voor getrouwde stellen zonder minderjarige kinderen mogelijk maakt om te scheiden bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. In de loop van 2015 moet dit mogelijk worden.

Dat zei hij zondag in het programma Jinek. Door het voorstel kunnen stellen die het volstrekt met elkaar eens zijn scheiden zonder de nu nog verplichte tussenkomst van rechter en bijstand van advocaten. De huwelijksontbinding gaat daardoor sneller en ''nog belangrijker: zonder veel kosten'', aldus de staatssecretaris. De regelgeving gaat ook gelden voor stellen met een geregistreerd partnerschap.

Regeerakkoord
Het gaat om een afspraak uit het regeerakkoord. Een echtpaar kan in de toekomst met het verzoek tot scheiding naar de ambtenaar van burgerlijke stand gaan, waarna ze veertien dagen bedenktijd moeten nemen. De ambtenaar controleert dan of het paar aan alle voorwaarden voldoet. Als het paar na die periode terugkeert en bij hun wens blijft, wordt het huwelijk ontbonden.

In Nederland scheiden jaarlijks 34.000 echtparen. De verwachting is dat zeker 7000 mensen jaarlijks bij de burgerlijke stand gaan scheiden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X