Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Kabinet wil hypotheek aflossen met pensioenpremie

Werknemers krijgen de mogelijkheid om hun hypotheek extra af te lossen met hun opgebouwde pensioenpremie. Dat staat in de brief van staatssecretaris Frans Weekers (Financiën) aan de Tweede Kamer over het gesloten pensioenakkoord. Werknemers krijgen de keuze om hun pensioenpremie te gebruiken voor een extra aflossing van hun hypotheek.

Het kabinet onderzoekt de mogelijkheden hiervoor op haalbaarheid en uitvoerbaarheid en informeert de Tweede Kamer hier uiterlijk in maart 2014 over. Deze mogelijkheid zou de schuldenlast van particulieren verkleinen en zo de bestedingsruimte vergroten. De lagere woonlasten die mensen dan hebben moet het lagere pensioen compenseren. Het kabinet wil zo de beweging op de woningmarkt aanjagen. Mensen waarvan het huis onder water staat, een situatie waarbij de hypotheek hoger is dan de waarde van het huis, kunnen eerder verhuizen. Ook starters en huiseigenaren die versneld willen aflossen zouden hierbij gebaat zijn.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X