Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Incasso’s motorrijtuigenbelasting mislukt

Hebt u een brief ontvangen over een mislukte incasso van de motorrijtuigenbelasting? En bent u recent overgestapt van de Frieslandbank naar de Rabobank? Dan is uw incasso misschien niet gelukt. Dit heeft te maken met de overgang van uw oude rekeningnummer naar uw IBAN.

Eind december worden het bedrag van november en het bedrag van december opnieuw aangeboden om via automatische incasso van uw rekening af te schrijven. Deze betalingen kunnen over 2 dagen worden verspreid.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X