Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Fiscus geeft autoverkoop enorme duw

De autoverkoop in november is spectaculair gestegen doordat zakelijke rijders hun slag slaan met milieuvriendelijke auto's. De fiscale regelingen zijn daarvoor nu nog gunstig. In november zijn 34 procent meer auto's verkocht dan in dezelfde maand vorig jaar, blijkt uit cijfers van brancheverenigingen Bovag en RAI Vereniging. Ook in oktober was er een spectaculaire stijging van 37 procent.

De meest verkochte automodellen zijn fiscaalvriendelijk. Zakelijke rijders die voor 1 januari 2014 een elektrische of hybride-auto aanschaffen, hoeven 5 jaar geen bijtelling te betalen. Na 1 januari geldt de regeling alleen nog voor volledig elektrische auto's.

In totaal verwacht de branche dit jaar 380.000 auto's te verkopen. Een tamelijk beroerd jaar. Vorig jaar waren het er nog 480.000.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X