Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Beachresort van 3,27 miljard

Saoedi-Arabië is van plan een groots resort op te zetten voor toeristen. Arabische nieuwsbronnen melden dat de Al Uqair-regio, vlakbij de grens met Qatar en Bahrein, in 2017 een populaire vakantiebestemming aan het strand moet zijn. Het project kost zo'n 3,27 miljard euro voor de ontwikkeling van het strand en het resort en eenzelfde soort bedrag wordt uitgetrokken voor de ontwikkeling en verbetering van de infrastructuur in de omgeving van het resort.

Volgens de Saudische Commissie voor Toerisme en Oudheden (SCTA) zorgt dit project voor 37.700 fulltime banen en voor 56.000 tijdelijke banen. Op een 'artist impression' is te zien dat het groene resort een eigen haven krijgt en diverse accommodatiemogelijkheden.

Volgens The Telegraph is burgemeester Fahar Al Judair is ervan overtuigd dat Al Uqair’s stranden, woestijnen, oases en culturele monumenten zeker toeristen zal trekken. Al Ahsa Airport ligt zo'n 65 kilometer van Al Uqair af en over niet te lange tijd moeten daar de eerste internationale vluchten worden uitgevoerd.

Toeristen
De plannen voor het resort komen enkele dagen nadat de SCTA bekend maakte dat ze in de nabije toekomst toeristen van 65 landen visumvrij het land willen binnen laten. Op dit moment zijn alleen toeristen van Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten welkom zonder visum. Het is echter nog onduidelijk welke landen op die lijst van 65 komen te staan.

Lonely Planet omschrijft Saoedi-Arabië als een van moeilijkste plaatsen in de wereld om te bezoeken. 'Zo moeten vrouwen onder de dertig jaar worden vergezeld door hun echtgenoot of broer. Mannen en vrouwen mogen alleen samen reizen als ze getrouwd zijn (met een officieel document) of deel uitmaken van een reisgezelschap. Het is verboden voor een niet getrouwd koppel alleen samen te reizen. Doen ze dit wel dan kunnen ze worden opgepakt.'

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X