Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nederlandse reders doneren kwart miljoen

De leden van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) trekken een kwart miljoen euro uit voor hulp aan de Filipijnen. Dat heeft voorzitter Tineke Netelenbos bekendgemaakt. Het geld is bedoeld voor persoonlijke hulp voor medewerkers en studenten van de zeevaartschool in Palompon op het eiland Leyte, om de schade aan de gebouwen van de zeevaartschool te herstellen en voor de gemeenschap van Palompon en de directe omgeving.

De KVNR werkt sinds 2001 samen met de zeevaartschool in Palompon. De Nederlandse overheid droeg eerder enkele malen financieel bij en Nederlandse reders die Filipijnse zeevarenden in dienst hebben, maken maandelijks geld over. Sinds 2001 hebben 1335 afgestudeerde studenten een contract gesloten met Nederlandse reders. De meesten zijn nog altijd bij hen in dienst.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X