Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nationale Hypotheek Garantie wordt stuk duurder

Het afsluiten van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt een stuk duurder. In plaats van 0,85 procent wordt straks 1 procent van het hypotheekbedrag in rekening gebracht. Donderdag wordt opnieuw gesproken over vergevorderde plannen om de NHG aan te passen, meldt RTL Nieuws woensdagavond op basis van ingewijden. In de plannen wordt ook gesproken over een eigen risico voor banken van tien procent. Die zouden van plan zijn dat deels of helemaal bij de klanten neer te leggen. Ze kunnen dat doen door het rentetarief voor hypotheken te verhogen of door minder snel een hypotheek met NHG te verstrekken. Bij huizen met een hypotheekgarantie staat het NHG-fonds garant voor de lening. Mocht de woning later met verlies worden verkocht, dan wordt de restschuld door het fonds vergoed.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X