Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Ministerie waarschuwt voor phishing-mails DigiD

Mensen die een mail krijgen waarin wordt gevraagd hun DigiD-gegevens te controleren en voor een bepaalde vervaldatum te bevestigen, moeten dit niet doen. Dat laat het ministerie van Binnenlandse Zaken maandag weten.

Wie zo'n mail heeft ontvangen moet niet op de link klikken die erin staat en het mailtje weggooien. Wie toch op de link heeft geklikt en gegevens heeft ingevuld op de misleidende website, moet een nieuwe DigiD aanvragen. Er is een helpdesk waar vragen over DigiD beantwoord worden. Die desk is te bereiken op 0800-0230435.

In de zomer van 2012 werden er ook valse Digid-mails verstuurd. Ontvangers werden daarin belastingteruggave in het vooruitzicht gesteld. Criminelen proberen steeds vaker wachtwoorden te ontfutselen met phishing-e-mails en met behulp van DigiD-gegevens is identiteitsdiefstal mogelijk.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X