Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Liechtenstein wil ophouden belastingontduikers van dienst te zijn

Liechtenstein wil over een jaar niet langer te boek staan als een land waar zwart geld geparkeerd kan worden. Het vorstendom wil ophouden belastingontduikers van dienst te zijn en zal toetreden tot de Internationale Conventie voor Wederzijdse Administratieve Bijstand in Belastingzaken, zo heeft het donderdag laten weten.

Het verdrag regelt hoe landen informatie verkrijgen over banktegoeden van hun onderdanen in andere landen. Het zal waarschijnlijk eind 2014 of begin 2015 in Liechtenstein in werking treden. Volgens Katja Grey, chef van het Liechtensteinse Bureau Internationale Financiën, wil het land dat ook en wordt het ‘een aantrekkelijke zakenlocatie’.

Het vorstendom in de Alpen is bijna zo groot als de gemeente Amsterdam en telt 36.000 inwoners. Het staat net als buurland Zwitserland onder grote internationale druk het bankgeheim op te geven.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X