Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Franse clubs stellen staking vanwege belastingmaatregel uit

De Franse clubs zullen eind deze maand toch niet een speelronde gaan staken naar aanleiding van de 'superrijkenbelasting'. Dat maakte Jean-Pierre Louvel, de voorzitter van de unie van professionele voetbalclubs UCPF, donderdag bekend nadat hij een constructief onderhoud heeft gevoerd met vertegenwoordigers van de regering. Een staking is nog niet helemaal van de baan; de actie is voorlopig uitgesteld.

De Ligue 1- en Ligue 2-clubs wilden staken uit protest tegen een belasting van 75 procent op salarissen van meer dan één miljoen euro per jaar. Dit was een verkiezingsbelofte van president François Hollande. De Franse clubs vrezen dat ze de concurrentiestrijd met buitenlandse clubs verliezen nu de salarislasten zullen exploderen. AS Monaco, dat sinds enkele jaren profiteert van de investeringen van de steenrijke Rus Dmitri Ribolovlev, ontspringt de dans omdat ze niet onder de Franse wetgeving valt.

Ongeveer 120 spelers en coaches zullen worden getroffen door de maatregel. Slechts zes van de twintig Ligue 1-clubs hebben geen speler of coach op de loonlijst staan die meer dan één miljoen euro bruto verdient.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X