Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Jaaropgave Duitse rente 2013

Woont u in Nederland en heeft u een Duitse Rente? Dan ontvangt u de jaaropgave van uw Duitse Rente rechtstreeks van de Deutsche Rentenversicherung (DRV). Als u de jaaropgave over 2012 via internet heeft gevraagd hoeft u niet opnieuw een jaaropgave aan te vragen. U ontvangt in het vervolg elk jaar uw jaaropgave van DRV vóór eind maart.


Heeft u nog niet eerder een jaaropgave opgevraagd bij de DRV?
Vraag deze dan op bij de DRV. Dit kan alleen voor Versichertenrenten. Dit zijn Renten uit eigen verzekering, zoals een (vervroegde) ouderdomsrente of arbeidsongeschiktheidsrente. Een jaaropgave heet dan: Rentenbezugsmitteilung zur Vorlage beim Finanzamt (Versichertenrente). Ontvangt u een nabestaandenrente, vraag uw jaaropgave dan telefonisch op. Bel dan:
  • 0049-251 2380 DRV Westfalen, of
  • 0049-30 865 0 DRV Bund Berlin, of
  • 0049-234 3040 DRV Knappschaft Bahn-See.
Ontvangt u meerdere Duitse Renten, vraag dan elke Rente een jaaropgave op.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X