Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Vier eeuwen scheepvaart in Drenthe

Historische vereniging Klenckerheugte uit Oosterhesselen houdt dinsdag 8 oktober een lezing in De Zwerfkei in Gees. Die wordt verzorgd door Wicher Kerkmeijer uit Groningen. Het onderwerp is 'Vier eeuwen scheepvaart in Drenthe'. Kerkmeijer is verbonden aan het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen. Hij behandelt de scheepvaarthistorie van Drenthe en vooral Zuidoost-Drenthe met onder andere de turfwinning, het Oranjekanaal en natuurlijk de Verlengde Hoogeveensche Vaart. De lezing begint om 19.45 uur, de toegang is gratis.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X