Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Toeslagen en belastingteruggaven op 1 rekeningnummer

Betalen wij toeslagen of belastingteruggaven op verschillende rekeningnummers uit? Of krijgt u een toeslag op een rekeningnummer dat niet op uw naam staat? Dat verandert na 1 december. Door nieuwe wetgeving betalen wij vanaf 1 december uw toeslagen en de meeste belastingteruggaven op 1 rekeningnummer uit. Dit rekeningnummer moet op uw naam staan. Bedragen die voor u bestemd zijn, kunnen we alleen nog aan u uitbetalen. Dit voorkomt vergissingen en helpt fraude tegen te gaan.

Ik krijg toeslag of een belastingteruggaaf
Krijgt u al geld van ons? Wij kijken voor u na of het rekeningnummer op uw naam staat. Als u iets moet doen, ontvangt u vóór 1 maart 2014 bericht van ons. Lees meer hierover bij U hebt een brief ontvangen. In uw huidige situatie verandert niets tot u bericht van ons krijgt.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X