Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Meer Nederlanders gaan wisselen van zorgverzekering

Naar verwachting wisselen 1,4 miljoen Nederlanders (8,5 procent) dit jaar van zorgverzekering. In 2012 waren er 1,2 miljoen overstappers (7,2 procent). Vooral 24- tot 44-jarigen zeggen van plan te zijn een andere zorgverzekering af te sluiten.

Dat blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Independer.nl, uitgevoerd door TNS Nipo onder 1.118 respondenten. De overstapintentie is het kleinst bij 65-plussers, maar ze staan meer dan vorig jaar open voor een nieuwe zorgverzekering. In 2012 gaf slechts 0,8 procent aan waarschijnlijk over te stappen; dit jaar ligt dat percentage op 5,6 procent.

Premie
Ruim zeven op de tien respondenten geven aan over te stappen vanwege de hoogte van de premie. Ruim 35 procent stapt over wegens de dekking en hoogte van vergoedingen. Tevredenheid over de dekking en de premie worden het meest als reden genoemd om niet te veranderen van zorgverzekering, gevolgd door een goede service van de huidige verzekeraar. Zorgverzekeraars hebben tot 18 november de tijd om hun premie voor volgend jaar bekend te maken.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X