Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Zwitserland akkoord met belastingverdrag VS

Zwitserland heeft ingestemd met een voorlopig plan om Zwitserse banken een belastingconflict met de Verenigde Staten te laten schikken. Het Zwitserse ministerie van Financiën heeft opdracht gekregen om de laatste hand te leggen aan een gezamenlijke verklaring met de VS, zo maakte de regering woensdag bekend.

De VS beschuldigen Zwitserse banken ervan Amerikaanse rekeninghouders te helpen de belastingen te ontduiken. De Amerikaanse justitie heeft met een aantal Zwitserse banken schikkingen bereikt, maar wil dat ook andere fondsbeheerders openheid van zaken geven. Mogelijk wordt gewerkt aan een plan waarbij banken die vrijwillig informatie geven, schuld bekennen en een boete betalen, niet verder aangeklaagd zullen worden door de Amerikaanse autoriteiten.

De Zwitserse bankenvereniging, waarbij meer dan 300 banken zijn aangesloten, verwelkomde de plannen. Volgens de bankenassociatie kunnen daardoor de strubbelingen met de VS snel en definitief worden afgerond en wordt een noodzakelijk wettelijk raamwerk opgezet.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X