Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Vanaf oktober: definitieve berekening kinderopvangtoeslag 2012

Vanaf oktober versturen wij de definitieve berekening kinderopvangtoeslag voor 2012. U ontvangt deze berekening uiterlijk in 2014. Hebt u of uw toeslagpartner uitstel voor de aangifte inkomstenbelasting 2012? Dan sturen we u de definitieve berekening als uw inkomensgegevens bekend zijn. Totdat we uw toeslag definitief berekend hebben, kunt u wijzigingen nog doorgeven met Mijn toeslagen.

Voordat wij uw kinderopvangtoeslag definitief berekenen, controleren wij uw gegevens. Hebt u te veel opvanguren doorgegeven? Dan verbeteren we dit in de definitieve berekening.

Hebben we niet al uw opvanggegevens? Dan hebt u een brief ontvangen waarin we om informatie vragen. Stuur ons deze informatie toe vóór 21 september 2013.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X