Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Timmermans: niet achterover leunen bij piraterijbestrijding

'Er zijn minder kapingen en er worden minder zeelieden gegijzeld. Maar er is geen reden achterover te leunen. Piraten ontwikkelen nieuwe tactieken om marinepatrouilles te omzeilen. In de top van de piraterij zijn nog nauwelijks grote leiders opgepakt. En de voedingsbodem voor piraterij moet worden weggenomen.'

Minister Timmermans (Buitenlandse Zaken) zei dat in Dubai tijdens een anti-piraterijconferentie georganiseerd door de minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Arabische Emiraten, Sheikh Abdullah al-Nahyan. Hij bedankte hem voor de belangrijke bijdrage van de VAE aan de bestrijding van piraterij.

Nederland leidt momenteel de operatie Atalanta van de Europese Unie en maakt ook deel uit van NAVO-operatie Ocean Shield. Nederland draagt ook bij aan het verbeteren van de vervolging en detentie van piraten in de regio en voorkomen dat jongeren in de piraterij terecht komen.

Timmermans liet Al-Nahyan ook weten dat Nederland steun zal verlenen aan Dubai bij zijn kandidatuur voor het organiseren van de Wereldexpo in 2020.

's Morgens sprak Timmermans met Nederlandse bedrijven over economische ontwikkelingen in de VAE. Er zijn meer dan 250 Nederlandse bedrijven actief in de Emiraten. Timmermans bezichtigde ook een nieuw project van Van Oord, de aanleg van een schiereiland voor stedelijke ontwikkeling. Sinds 2001 legt Van Oord er eilanden aan zoals het bekende Palm Jumeirah in Dubai.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X