Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Rechtszaak aanspannen binnenkort vanuit huis

Burgers kunnen binnenkort thuis rechtszaken aanspannen vanachter hun computer of tablet. Ook wordt het mogelijk via de computer dossiers in te zien of een datum te prikken voor een zitting in de rechtbank. Dat zegt voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak Frits Bakker maandag in het AD.

Digitalisering moet ervoor zorgen dat rechtspraak toegankelijker wordt, begrijpelijker is en sneller verloopt. Bakker wil dat het onder meer makkelijker wordt om een rechtszaak te starten, je te verweren tegen een aanklacht of een procedure te starten bij huurgeschillen.

"Zaken liggen nu nog te vaak op de plank. Partijen moeten hun papierwerk inleveren, dit moet gedeeld worden met alle belanghebbenden en dan moet er nog iemand in de weer om iedereen op dezelfde dag in de rechtbank te krijgen", aldus Bakker. "Dat zou in een hoger tempo moeten kunnen."

De hiervoor op te zetten website moet toegankelijk worden met het digitale paspoort DigiD. Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) presenteert dit jaar nog wetsvoorstellen die deze digitalisering van de rechtspraak mogelijk moeten maken. In 2017 moet het project klaar zijn, aldus Bakker.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X