Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Ontdek de Rotterdamse haven!

Tijdens de Wereldhavendagen worden alle facetten van de Rotterdamse haven zichtbaar voor publiek. De activiteiten van dit driedaagse spektakel variëren van scheepsbezichtigingen tot avontuurlijke excursies en van spectaculaire demonstraties tot muziek. Het hoogtepunt is een knallende vuurwerkshow op de zaterdagavond. Het thema van de Wereldhavendagen 2013 is ‘Van Wolga tot Maas'. Bekijk hier een terugblik van de Wereldhavendagen 2012.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X