Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Costa Concordia overeind getrokken

Na een negentien uur durende operatie is het cruiseschip Costa Concordia dinsdag rond 4.00 uur overeind gehesen. Daarmee is de eerste fase van de bergingsoperatie voltooid. Dat is door de Italiaanse autoriteiten bekendgemaakt. Voor zover duidelijk is er geen vervuiling in het water rondom het schip terechtgekomen tijdens de operatie, melden officiële bronnen.

''Het had niet beter kunnen gaan'', aldus projectleider Franco Porcellacchia. Het rechttrekken van het 300-meter lange schip gold als een unieke bergingsoperatie met het risico dat het Italiaanse cruiseschip zou kunnen breken.

Vertraging
De berging van het schip, dat twintig maanden geleden zonk voor het Toscaanse eiland Isola del Giglio, begon door de slechte weersomstandigheden met drie uur vertraging. Rond 09.00 uur maandag was de operatie om het Italiaanse cruiseschip weer rechtop te krijgen begonnen.

De Costa Concordia voer op 13 januari 2012 voor de kust van het Toscaanse eiland Isola del Giglio op een rots. Daardoor kwamen dertig opvarenden om het leven; twee mensen worden nog steeds vermist. De bergingsoperatie heeft al honderden miljoenen dollars gekost.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X