Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Zorgdekking reizen buiten Europa uit basispakket

Wie in de toekomst buiten Europa op vakantie gaat moet hier een aparte ziektekostenverzekering voor afsluiten. Minister Schipper van Volksgezondheid gaat een wetsvoorstel indienen om de wereldwijde dekking uit het basispakket te schrappen.

Het voorstel komt uit het regeerakkoord van 2010 en zal in september naar de Tweede Kamer worden gestuurd. Door de werelddekking uit het basispakket te halen denk de minister jaarlijks 60 miljoen euro te bezuinigen. Voor reizen binnen Europa verandert er niets. Wanneer u iets overkomt binnnen Europa dan vallen deze kosten nog wel binnen het basispakket.

Om het schrappen van de werelddekking mogelijk te maken zullen verdragen met onder andere Turkije en Marokko aangepast moeten worden. De gesprekken met deze landen verlopen echter stroef. Turkije en Marokko zijn samen jaarlijks goed voor ongeveer 15 miljoen euro aan zorgkosten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X