Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Schippers willen Merkel’s ‘Machtswort’ tegen sluisstakingen

‘Sprechen Sie ein Machtwort und beenden Sie die seit dem 8. Juli 2013 andauernden Streikmaßnahmen an den Schleusen der deutschen Bundeswasserstraßen!’ Dat is de noodkreet van schippers aan het adres van de Duitse Bondskanselier Angela Merkel. Intussen worden binnenvaarders opgeroepen donderdag 22 augustus tijdens een ver.di-demonstratie in Minden een tegengeluid vanuit de vaart te laten horen.

In Berlijn en Brandenburg legden donderdag 250 sluiswachters het werk neer op meer dan 50 sluizen. ‘Als het ministerie niet reageert op het protest, leggen we desnoods de binnenvaart in heel Duitsland voor langere tijd stil’, betoogde actieleider Loos in Berlijn. ‘We hopen dat Ramsauer naar de onderhandelingstafel komt.’

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X