Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Binnenschippers demonstreren tegen sluiswachters

Anderhalf duizend Nederlandse en Duitse binnenvaartschippers demonstreren donderdag in het Duitse Minden. Ze worden ernstig benadeeld door de al twee maanden durende stakingsacties van de sluiswachters in het land. Door plannen voor privatisering en automatisering dreigt een verlies aan arbeidsplaatsen voor het sluispersoneel. De schippers hebben daar begrip voor, maar vinden dat er ook begrip moet zijn voor hun situatie.

Duizend tot drieduizend euro
De sluiswachters leggen om de week het scheepvaartverkeer stil, zodat veel schippers de afgelopen maanden al vier weken niet hebben kunnen varen. Volgens schipper Jan Suykerbuyk verliest een ondernemer per dag duizend tot drieduizend euro als hij gedwongen stil ligt. "Het gaat verschrikkelijk hard", zei de schipper hij donderdagochtend op Radio Rijnmond. "Plus dat je een hoop imagoschade lijdt. En het gaat niet alleen om ons vrachtvaarders, ook de cruisevaart en de jachten hebben er natuurlijk last van."

Volstrekt legitiem
Voor Minden is gekozen omdat daar donderdag ook de Duitse sluiswachters zelf demonstreren. Problemen daarmee verwacht Suykerbuyk niet. "Hun eisen zijn natuurlijk volstrekt legitiem, maar wij zijn de dupe."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X