Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wereldhavendagen 2013: ‘Van Wolga tot Maas’

De Rotterdamse haven is een belangrijke schakel in de wereldwijde logistieke keten. ‘Van Wolga tot Maas’ geeft mooi aan hoe uitgebreid het achterland van Rotterdam is. Het strekt zich helemaal tot in Rusland.

2013 is ook het Nederland-Ruslandjaar, waarin de eeuwenoude betrekkingen tussen Nederland en Rusland centraal staan. Rusland is tot één van de belangrijkste handelspartners van de Rotterdamse haven uitgegroeid. De Wereldhavendagen haalt daarom dit jaar de relatie tussen Rusland en de Rotterdamse haven aan. De Russische marine komt op bezoek met een schip en haar kapel. De samenwerking met het Gergiev Festival krijgt een nieuwe dimensie en nog veel meer.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X