Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingvrije schenking van een ton voor woning

Nederlanders mogen volgend jaar een ton belastingvrij schenken. Dat geld moet dan wel in de eigen woning worden gestoken. Dat zijn coalitiepartijen VVD en PvdA overeen gekomen, zo schrijft De Telegraaf. De krant weet tevens te melden dat het overleg over de zes miljard aan extra bezuinigingen is afgerond.

De schenking van maximaal honderdduizend euro moet zorgen voor een minder grote hypotheekschuld. Ook kan ze worden gebruikt voor investeringen in het huis, zoals een renovatie. Het kabinet zei eerder al 'slapende vermogens' in de economie te willen laten vloeien. De gemiddelde koopkracht daalt komend jaar rond de een procent achteruit, meldt De Telegraaf. De middeninkomens zullen daarbij iets beter af zijn dan de hoogste en laagste inkomens.

Huishoudentoeslag
Het kabinet gaat het systeem van toeslagen vereenvoudigen. Er komt een huishoudentoeslag in plaats van verschillende toeslagen als huurtoeslag en zorgtoeslag. Dit moet het aantal rechthebbenden terugbrengen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X