Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Windpark op zee kan miljarden goedkoper

Windparken op zee kunnen over enkele jaren 40 procent goedkoper worden aangelegd. Dat zeggen topbedrijven als Ballast Nedam, Van Oord en Eneco. Dit kan de overheid miljarden euro's aan subsidie schelen, meldt het AD.

Het kabinet is volgens Eneco tussen 2020 en 2025 liefst 4,4 miljard euro goedkoper uit dan in het regeerakkoord is begroot. De windsector zet met deze belofte druk op minister Henk Kamp van Economische Zaken. Die probeert momenteel een energieakkoord te sluiten met milieuclubs, de energiesector en sociale partners. Kamp presenteerde deze week een voorstel om oude kolencentrales niet eind 2015 al te sluiten.

De windsector vindt dat Kamp zijn kaarten niet op kolen moet zetten en wil in de Noordzee een proefpark aanleggen om goedkopere bouwmethoden te demonstreren.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X