Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Steeds meer cruiseschepen bezoeken Amsterdam

De havens van Amsterdam en IJmuiden verwelkomen steeds meer cruiseschepen. In 2013 zullen in totaal 182 zeecruiseschepen met naar schatting 350.000 passagiers de Amsterdams havenregio aandoen. Daarvan neemt de hoofdstad 143 voor haar rekening en IJmuiden 39. Komend jaar worden 192 cruiseschepen in de Amsterdamse havenregio verwacht, waarvan 150 aanmeren in de hoofdstad. In 2010 voeren er 102 schepen door het Noordzeekanaal.

Voor de zeesluis van IJmuiden passeerden twee cruiseschepen van dezelfde Italiaanse rederij MSC Cruises elkaar woensdagavond. De schepen ontmoetten elkaar aan het begin van de avond bij hun vertrek naar de volgende bestemmingen: Guernsey en Hamburg. De ontmoeting tussen de schepen MSC Opera en de MSC Magnifica ging gepaard met een uitzonderlijke ceremonie op zee, waarvan ongeveer 4.800 passagiers en 2.000 bemanningsleden getuige waren.

Omzet
Het Havenbedrijf Amsterdam, de Passenger Terminal Amsterdam en de Felison Terminal in IJmuiden maakten van de gelegenheid gebruik groeicijfers bekend te maken over de cruisesector in de Amsterdamse havenregio. De cruisesector is in deze regio goed voor naar schatting 90 miljoen euro omzet en 1.100 banen. Elk schip dat aanlegt levert gemiddeld tussen de 350.000 tot 600.000 euro omzet op. Daar vallen de werkzaamheden van de nautische dienstverleners onder en de bestedingen van passagiers en de bemanning in de regio.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X