Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Miljardenstrop voor staat bij snelle beursgang ABN Amro

Een beursgang van ABN Amro zal voor de staat tot een verlies van vele miljarden leiden. Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag.

Op dit moment zou de bank maximaal 13 miljard euro opleveren, terwijl de overheid er sinds 2008 ongeveer 32 miljard in heeft gestoken. Dat blijkt uit een doorrekening van financieel analisten.

Bijna vijf jaar na de nationalisatie van de bank wil de Tweede Kamer weten wat er met ABN Amro moet gebeuren. Minister Dijsselbloem van Financiën, de enige aandeelhouder, maakt na de zomer zijn voorkeur bekend.

Bestuursvoorzitter Zalm zei vorige week dat de bank klaar is voor een beursgang. En donderdag zei werkgeversvoorzitter Wientjes dat het kabinet het 'tafelzilver' moest verkopen om de staatsschuld te verlichten. Maar de staat zou daardoor miljarden verliezen.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X