Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Haags scholierendebat bij rechtbank Den Haag

De rechtbank Den Haag organiseert, in het kader van de Dag van de Rechtspraak, een Haags scholierendebat samen met het Gerechtshof Den Haag, het College van Beroep voor het bedrijfsleven en ProDemos. Op maandag 9 september debatteren 100 scholieren ’s ochtends over bijvoorbeeld bedreigingen via sociale media en de hoogte van straffen voor jongeren. Daarnaast verwelkomt de Haagse rechtbank ‘s avonds lokale politici om met rechters te praten over veiligheid en lokale belastingen.

De president van de rechtbank, Maarten van de Laarschot: “De rechtbank wil laten zien hoe de rechtspraak in Nederland werkt, maar ook horen wat de ervaringen van jongeren zijn. De rechters en advocaten van de toekomst zitten op die dag wellicht bij ons in de zaal.” Naast een debat aan de hand van stellingen, spelen de jongeren een kennisquiz met vragen over toga’s, advocaten en celstraffen.

Van de Laarschot vindt het ook belangrijk om als rechtbank in gesprek te komen met raadsleden. “Zo zien we in de rechtszaal de gevolgen van beslissingen die bij gemeenten genomen worden, als inwoners daartegen bezwaar maken. Andersom hebben onze uitspraken gevolgen voor het lokaal bestuur. Het is goed om deze kennis en ervaringen te delen.”

De gemeenteraadsleden spreken tijdens de bijeenkomst op 9 september met rechters over onder andere de veiligheid op straat, het stijgende aantal zaken over sociale voorzieningen en de bezwaren van burgers tegen WOZ-beschikkingen. Alle raadsleden uit het Haagse arrondissement, bestaande uit 34 gemeenten, kunnen zich aanmelden via het mailadres voorlichting.rb.den.haag@rechtspraak.nl.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X