Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


EU stemt in met toetredingsgesprekken Servië

De Europese Unie gaat onderhandelen met Servië over toetreding tot de unie. Hierover werden de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU-landen het dinsdag tijdens overleg in Luxemburg eens. Met Kosovo gaat de unie praten over verdere toenadering.

De gesprekken met Servië zullen uiterlijk in januari beginnen, maar de precieze datum kan nog veranderen. Tijdens de top van regeringsleiders en staatshoofden van de EU aanstaande donderdag en vrijdag in Brussel moet definitief de knoop worden doorgehakt.

Via Twitter verwelkomde Europees commissaris voor uitbreiding Stefan Füle het besluit. Het is in zijn ogen het ''bewijs van geloofwaardigheid'' na de stappen die Servië heeft genomen om de betrekkingen met haar afvallige provincie Kosovo te normaliseren. Na bemiddeling van de EU wisten de twee landen afspraken te maken.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X