Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Benoeming advocaat-generaal Hoge Raad

Mevrouw prof. mr. T.N.B.M. Spronken wordt advocaat-generaal bij de Hoge Raad. De ministerraad heeft besloten haar voor te dragen op voorstel van minister Opstelten van Veiligheid en Justitie. De benoeming gaat in op 1 september 2013.

Mevrouw Spronken (1956) is op dit moment hoogleraar straf(proces)recht aan de Universiteit Maastricht. Tevens is zij raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof 's-Hertogenbosch. Eerder was zij raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof in Arnhem (2005-2011) en rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank in Maastricht (1995-2007). Gedurende haar carrière is zij ook steeds actief geweest als advocaat.

Het is de bedoeling dat prof. Spronken, zodra zij aan de slag is als advocaat-generaal bij de Hoge Raad, werkzaam blijft als deeltijd hoogleraar in Maastricht.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X