Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Belastingdienst schort toeslagen op voor fraudeonderzoek

Een onbekend aantal personen heeft deze maand geen toeslag uitgekeerd gekregen. De Belastingdienst doet onderzoek naar de rechtmatigheid van de toeslagen. Dat bevestigt het ministerie van Financiën woensdag aan RTL nieuws.

Bij degenen die geen geld hebben ontvangen heeft de fiscus twijfels of de toeslag wel terecht is. Zij krijgen deze week een brief. Daarin vraagt de Belastingdienst om stukken op te sturen die bewijzen dat ze toeslag horen te krijgen.

Geen waarschuwing
Het gaat om huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag. Het is niet bekend waarom de Belastingdienst geen waarschuwing heeft gegeven. Het ministerie van Financiën wil niet zeggen hoeveel personen deze maand plosteling geen toeslag hebben ontvangen.

Minister Ronald Plasterk (Binnenlandse zaken, PvdA) kondigde onlangs nieuwe maatregelen aan om fraude met toeslagen aan te pakken. Hij heft de DigiD's op van honderdduizend spookburgers. Ook komen er extra controles in huishoudens waar meer dan vier personen staan ingeschreven, die geen familie van elkaar zijn.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X