Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Belastingdienst Emmen wordt afgeslankt

De Belastingdienst blijft definitief in Emmen. Dat blijkt uit een brief die minister Blok (VVD) naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. De gemeente Emmen houdt tegelijkertijd rekening met een flink verlies van het aantal banen. Van de 300 huidige formatieplaatsen zouden maximaal 125 overeind blijven. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken is daarover nog geen besluit gevallen.

In de plannen van Blok verhuist de Belastingdienst naar het voormalige gebouw van de Topografische Dienst. In dat al jaren leegstaande pand wordt ook een depot van het Nationaal Archief ondergebracht. Dat levert tien arbeidsplaatsen op.

Emmen is de laatste jaren zwaar getroffen door het verdwijnen van de verschillende rijksdiensten. Daardoor gingen al 650 banen verloren.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X