Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Olieproducenten Noordzee bezorgd over plannen winstbelasting Labour

Britse olie- en gasproducenten op de Noordzee zijn bezorgd over de plannen van de nieuwe Labour-regering om de belastingen te verhogen op hun winsten. Volgens de sector kunnen die hogere belastingen leiden tot een snel dalende productie.

Labour-leider Keir Starmer heeft gezegd de belastingen op winsten van oliebedrijven te verhogen om zo investeringen in duurzame energie te kunnen financieren. Ook wil Labour geen nieuwe vergunningen meer afgeven voor olie- en gasprojecten op de Noordzee.

Brancheorganisatie Offshore Energies UK zegt nu dat er grote zorgen zijn bij bedrijven en dat de plannen ook kunnen leiden tot banenverlies in het Verenigd Koninkrijk. Verder zou dan meer olie en gas uit het buitenland moeten komen, omdat de binnenlandse productie sterk daalt. De sector wil nu meer duidelijkheid van Labour en hoopt dat de plannen van tafel gaan.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X