Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Vertraging bij definitieve belastingaanslag 2021

Normaal streven we er naar om alle burgers die voor 1 april aangifte doen, vóór 1 juli bericht te sturen over de afhandeling van hun aangifte. Door een aanpassing in onze systemen is het niet gelukt om dit voor iedereen te doen. Zij hebben onlangs een brief hierover ontvangen. Houd de website van de Belastingdienst in de gaten voor meer informatie.

De vertraging heeft niet inhoudelijk met de aangifte te maken. We begrijpen dat mensen willen weten waar zij aan toe zijn en als zij geld terug verwachten, zij dit zo snel mogelijk ontvangen. Daarom stuurde de Belastingdienst onlangs ruim 36.600 burgers een brief. We werken er hard aan om de aangiftes zo snel mogelijk te verwerken.

Afwachten
Medewerkers van de BelastingTelefoon en webcare kunnen helaas niet nagaan wanneer mensen wel bericht krijgen van de definitieve aanslag. Daarom vragen we aan iedereen om even af te wachten. We begrijpen dat mensen zo snel mogelijk bericht willen krijgen, en we vinden het vervelend dat we burgers moeten laten wachten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X