Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Geen uitbreiding bruine vlootregeling voor schepen minder dan 50 jaar oud

De Tijdelijke subsidieregeling continuïteit bruine vloot wordt niet uitgebreid voor zeilschepen die minder dan 50 jaar oud zijn. Staatssecretaris Keijzer reageert op een aangenomen motie over uitbreiding van de steunmaatregel voor historische zeilschepen.

De Tijdelijke subsidieregeling continuïteit bruine vloot richt zich bewust op bruine vloot ondernemers met een historisch schip van 50 jaar en ouder vanwege het belang van het behoud van juist deze schepen. Het kabinet vindt het behouden van deze schepen van belang vanwege de link die deze schepen hebben met de rijke maritieme historie van Nederland.

Starters
Ondernemers met een moderner zeilschip, zoals een replica van minder dan 50 jaar oud, kunnen wel een beroep doen op het generieke steun- en herstelpakket. Startende ondernemers die begonnen zijn na 31 maart 2019 en uiterlijk op 31 januari 2020 kunnen gebruik maken van de bruine vlootregeling, omdat voor deze ondernemingen een alternatieve referentieperiode is opgenomen in de regeling.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X