Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Vaccinatie van Nederlanders in het buitenland

Nederlanders die in het buitenland wonen, met verlof in Nederland zijn en beschikken over een burgerservicenummer (BSN), kunnen in Nederland worden gevaccineerd.

Bent u in het bezit van een DigiD, dan kunt u online checken of het vaccineren voor uw geboortejaar al gestart is. Is dat het geval, dan kunt u zich aanmelden voor vaccinatie via coronatest.nl.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X