Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Mijn Belastingdienst: onjuiste berekening voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2021

Hebt u een verzoek of wijziging voorlopige aanslag 2021 ingevuld via Mijn Belastingdienst? Door een storing wordt de voorlopige aanslag 2021 in Mijn Belastingdienst niet goed berekend. Hierdoor klopt de voorspelling van uw voorlopige aanslag mogelijk niet. De Belastingdienst werkt momenteel aan een oplossing en past de berekening zo snel mogelijk aan. De excuses van de Belastingdienst voor het ongemak.

Voor wie?
Iedereen met een inkomen (of meerdere inkomens) boven de € 35.129, die een verzoek voorlopige aanslag 2021 heeft ingevuld.

Wat doet de Belastingdienst voor u?
De Belastingdienst werkt op dit moment aan een aanpassing van de voorspelling. Zodra de voorspelling correct is, zal dat hier worden medegedeeld.

Wat kunt u nog doen?
U hoeft niets te doen. De voorlopige aanslag 2021 die u in januari 2021 ontvangt zal juist berekend zijn.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X