Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Coronavirus (COVID-19): gevolgen voor aanvraag of verblijf

De coronacrisis heeft invloed op de manier van werken van de IND. En misschien ook op uw eigen situatie. Dit kan gevolgen hebben voor uw aanvraag of verblijf in Nederland. Op deze pagina leest u de laatste informatie over deze gevolgen. Onderaan staat juridische informatie voor ketenpartners, advocaten en rechtbanken.

Mogelijk krijgt u een brief van de IND waar andere informatie in staat. Ga altijd uit van de informatie die u leest op deze pagina. Dit is de nieuwste informatie.

Hebt u een brief gekregen over het ophalen of het thuisbezorgen van uw verblijfsdocument? Onder de kop IND-loketten, expatcentra en verblijfsdocumenten leest u veelgestelde vragen. Bent u VK-onderdaan (of familielid)? Kijk dan onder de kop Brexit voor meer informatie over uw verblijfsdocument.

Veelgestelde vragen over gevolgen coronavirus
Hieronder staan antwoorden op belangrijke vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor uw aanvraag of verblijf in Nederland. Die antwoorden kunnen veranderen, als de situatie rondom het coronavirus verandert. Deze pagina wordt bijgewerkt als nieuwe informatie beschikbaar is.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X