Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wereldhavendagen presenteert 'Port Stories 2020'
De Wereldhavendagen 2020 gaat zoals bekend niet door als publieksevenement. In plaats daarvan brengt de Stichting Wereldhavendagen de Rotterdamse haven naar het publiek toe met een heuse ‘Digital Port Day’. Op 5 september kunnen liefhebbers via verschillende (online) kanalen toch héél veel van de haven beleven.

Onder de noemer ‘Port Stories 2020’ wordt de Rotterdamse haven volop in het zonnetje gezet. Via de website van de Wereldhavendagen, sociale media en bij diverse mediapartners krijgt het publiek middels foto’s, video’s en vlogs een blik in het verleden, heden en de toekomst van de Wereldhavendagen en de Rotterdamse haven.

Een greep van wat er zoal te zien is: hoogtepunten van de nautische demonstraties en avondshows van vorige edities, interviews met deelnemers van het evenement en vlogs van bijzondere (scheeps)bezoeken. Ook zijn er diverse winacties waar het publiek aan kan deelnemen.

Bovendien krijgt de haven een heel weekend lang zijn eigen radiozender: Port Stories Live. Op 4 en 5 september tussen 10:00 en 18:00 uur presenteren hbo-studenten van onderwijspartner Inholland Rotterdam een live radioprogrammering die volledig in het teken staat van verhalen uit de Rotterdamse haven.

Fototentoonstelling
Ook in de stad zal de Wereldhavendagen niet volledig onzichtbaar zijn. In de week van 1 tot en met 11 september is er aan de gevel van het Maritiem Museum de expositie ‘In Beeld’ te zien, met de mooiste beelden van 42 jaar Wereldhavendagen. Curator van deze expositie is Anne Reitsma, de vaste fotograaf van het evenement. Door middel van augmented reality geeft een gids op je telefoonscherm uitleg over de expositie. Ook zijn er met QR-codes aanvullende archiefvideo’s te bekijken.

"We zijn ontzettend trots dat we met de Digital Port Day toch de Rotterdamse haven in het zonnetje zetten het eerste weekend van september", zegt Sabine Bruijnincx, directeur van de Stichting Wereldhavendagen. "Samen met het eerder aangekondigde scholenprogramma kunnen we in dit bijzondere jaar toch met jong en oud de haven en eerdere edities van de Wereldhavendagen beleven. We kijken er erg naar uit."

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X