Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Kan ik vanaf 1 januari 2020 gebruikmaken van de kleineondernemersregeling?

Vanaf 1 januari 2020 gaat de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR) in. In plaats van korting op de btw, kunt u vanaf 2020 kiezen voor een vrijstelling voor de btw. Tenminste, als u voldoet aan de volgende 3 voorwaarden:
  • U bent btw-ondernemer.
  • U bent als ondernemer in Nederland gevestigd. Of u hebt hier een vaste inrichting.
  • Uw omzet is niet hoger dan € 20.000 per kalenderjaar.
Met dit hulpmiddel gaat u zelf na of dat zo is.

Particulieren met zonnepanelen kunnen dit hulpmiddel niet gebruiken
Koopt u in 2019 zonnepanelen? Meld u aan met het formulier 'Opgaaf zonnepaneelhouders'. Vanaf 1 januari 2020 maakt u dan automatisch gebruik van de nieuwe KOR.

Koopt u zonnepanelen op 1 januari 2020 of daarna? Houd dan onze website in de gaten voor meer informatie.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X