Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Nieuw Statendam krijgt overwegend Nederlands scheepsteam

Het is traditie bij Holland America Line dat de staf op haar cruiseschepen voor een groot deel uit Nederlandse officieren bestaat. Ook de 'Nieuw Statendam', die in december in de vaart komt, krijgt een overwegend Nederlands scheepsteam.

Kapitein Sybe de Boer, Staff Captain Kevin Beirnaert, Hotel Director Don Habets, Chief Engineer Eric van Loenen en Environmental Officer Dolf Kramer brengen samen tachtig jaar ervaring aan boord.

Het 99.500 ton wegende schip is momenteel in aanbouw op de Fincantieri werf in Marghera, Italië. In het winterseizoen vaart de Nieuw Statendam in het Caribisch gebied, om in de zomer te verhuizen naar Noord Europa, IJsland en de Middellandse Zee.

"Een bedrijf als Holland America Line, met 145 jaar geschiedenis, heeft een enorme hoeveelheid ervaren officieren en personeel om een succesvolle lancering van een nieuw schip te garanderen en we zijn zeer verheugd dat kapitein De Boer, Don, Eric, Kevin en Dolf het scheepsteam van de Nieuw Statendam gaan leiden“, aldus Orlando Ashford, de (Amerikaanse) president van de cruiserederij.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X