Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Wat betekenen de Prinsjesdagplannen voor jouw portemonnee?

De tool laat zien wat een aantal Prinsjesdagplannen voor jouw portemonnee kunnen betekenen, uitgaande van de door jou ingevulde gegevens en de reeds bekende maatregelen die door vorige kabinetten zijn genomen. Niet alle factoren die jouw inkomenssituatie kunnen beïnvloeden zijn in de Prinsjesdagtool (volledig) meegenomen. Eventuele wijzigingen in je salaris als gevolg van bijvoorbeeld promotie of een verandering in het aantal uren dat je werkt zijn niet meegenomen.

Daarnaast wordt geen rekening gehouden met eventuele wijzigingen in de huishoudsituatie. Wanneer je bijvoorbeeld gaat samenwonen, kinderen krijgt of van baan wisselt, zorgt dit er over het algemeen voor dat je inkomen verandert. Met al deze veranderingen voor jouw huishouden kan de tool geen rekening houden. De uitkomsten geven daarom geen compleet beeld van wat er in jouw portemonnee verandert in 2019.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X