Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Fiscus doof voor vragen: hoorn op de haak gegooid

Belastingadviseurs worden moedeloos van de onbereikbare Belastingtelefoon. In ruim één op de vier gevallen gooien ze de hoorn op de haak omdat ze te lang in de wachtrij blijven hangen. Brancheverenigingen van adviseurs maken zich grote zorgen. Dat blijkt uit gegevens van de fiscus over de bereikbaarheid van de Belastingtelefoon. Van de bijna 900.000 telefoontjes die belastingadviseurs naar het speciaal voor hen ingerichte nummer deden, hingen ze in ruim 250.000 gevallen op terwijl ze in de wachtrij stonden.

„Als ik uit alle problemen bij de Belastingdienst moet kiezen, staat de bereikbaarheid met stip op één”, zegt Sylvester Schenk, directeur van het Register Belastingadviseurs. Het is ook voor gewone belastingbetalers bijzonder moeilijk om de Belastingtelefoon te bereiken. Ruim 1 miljoen bellers hebben dit jaar al opgehangen terwijl ze in de wachtrij stonden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X