Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Malawi wil toch ratificatie belastingverdrag afronden

Malawi heeft langs diplomatieke kanalen onverwacht laten weten dat het de gebruikelijke route wil volgen en de ratificatie van het belastingverdrag wil afronden. Daarnaast zullen onderhandelingen worden geïnitieerd over een separaat wijzigingsprotocol. Dat heeft staatssecretaris Snel van Financiën aan de Tweede Kamer geschreven.

De staatssecretaris trekt zijn eerdere verzoek in om de Kamerbehandeling aan te houden. Hij verzoekt nu op korte termijn de behandeling van het voorstel van de goedkeuringswet af te ronden, zodat het verdrag in werking kan treden.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X