Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Interactieve tool: wat moet je doen voor je pensioen?

Deze week organiseren De Financiële Telegraaf en Wijzer in Geldzaken de Pensioen3daagse. Nu al kun je met onze interactieve tool een idee krijgen wat je kunt doen voor een optimaal pensioen.

Met slechts een paar eenvoudige gegevens vertelt deze speciaal ontwikkelde module je verwachte pensioendatum en zaken die je mogelijk nog moet regelen voor die tijd, zoals het dichten van een pensioengat omdat je in het buitenland heeft gewerkt.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X