Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"Translate this site


Rekenkamer: pas op met geld voor Belastingdienst

De Tweede Kamer moet oppassen voordat ze 500 miljoen euro extra uittrekt voor de reorganisatie van de Belastingdienst, waarschuwt de Algemene Rekenkamer. Het is nu al ,,nauwelijks te volgen'' wat er bij de dienst gebeurt, ook door verantwoordelijk staatssecretaris Eric Wiebes niet, meldt het Financieele Dagblad.

De nieuwe coalitiepartners hebben in het regeerakkoord geld vrijgemaakt, maar de Rekenkamer is slecht te spreken over de voortgang van de reorganisatie die in 2015 is ingezet.

De Tweede Kamer moet geen blanco cheque meer tekenen voor de dienst, zegt collegelid Francine Giskes in een toelichting op een 'tussenrapportage' over de reorganisatie. ,,Er is misschien succesvol gewerkt aan de uitstroom van personeel, maar in de voortgang van de projecten is erg weinig van de grond gekomen.''

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X